Uitnodiging 29 november 

Het Oorfonds gelooft dat wetenschappelijk onderzoek de sleutel is om oorproblemen te voorkomen of te genezen. Wij werven fondsen om dit doel te bereiken. De afgelopen maanden hebben we geld ingezameld voor drie wetenschappelijke onderzoeken. Doel was om aan ieder onderzoek € 15.000 bij te dragen. Voor één onderzoek is dit doel al bereikt. En daar zijn we trots op.

Om dit eerste succes met ons te vieren hebben we voor geïnteresseerden nog een paar plaatsen vrij. Op 29 november om 16.30 uur reiken we de eerste cheque uit aan onderzoeker Denise Fuchten voor haar tinnitus-onderzoek.

Tijdens deze bijeenkomst, in het WKZ in Utrecht, brengen wij je ook op de hoogte van alle andere ontwikkelingen binnen het Oorfonds, maak je kennis met onder andere artsen, onderzoekers, donateurs en bestuurders en vragen we je medewerking om ook van 3 maart 2024 (World Hearing Day) een succes te maken.

Kortom als je het Oorfonds een warm hart toedraagt, mag je deze bijeenkomst niet missen. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, laat daarom snel weten of je komt en met hoeveel personen.

Stuur je aanmelding naar info@oorfonds.nl
We kijken er naar uit om je op 29 november te begroeten.
Samen geven we ooronderzoek gehoor.

Met vriendelijke groet,
René van der Heijden
Voorzitter Stichting Oorfonds Nederland

p.s. Jouw steun voor de 3 verschillende onderzoeken is nog steeds welkom.

Geen onderzoek. Geen oplossing.

Met een donatie steun je het Oorfonds. Doneren kan vanaf elk bedrag, klein of groot. Je zit verder nergens aan vast. Iedere bijdrage helpt om meer onderzoek naar oplossingen van oorproblemen mogelijk te maken!